Word donateur

van de museumhaven

Steun museumhaven Spakenburg

Jij kan zelf helpen bij het behouden van de unieke museumhaven. Een jaarlijkse donatie komt ten goede aan het totaal rondom de museumhaven en dat is heel breed. We verdelen onze inkomsten over verschillende projecten, zoals onder andere:

  • Onderhoud van botters
  • Gastlessen voor basisscholen
  • Basisschoolleerlingen laten meevaren
  • Theorieopleiding vrijwilligers tot scheepsmaat
  • Praktijkopleiding van scheepsmaat tot allround schipper
  • Organisatie van walevenementen
  • Marketing en promotie.

We vinden het belangrijk dat het voor onze donateurs helder is waar het geld aan wordt besteed. Via deze website èn onze digitale nieuwsbrieven blijf je op de hoogte van ontwikkelingen, activiteiten en projecten van de Stichting (SBMS).

ANBI status

  

Stichting Behoud Museumhaven Spakenburg heeft de culturele ANBI status, waardoor giften fiscaal aftrekbaar zijn!

Een donatie aan de SBMS is fiscaal extra aantrekkelijk, omdat de Stichting de culturele ANBI status heeft. Als particulier kun je het gedoneerde bedrag – verhoogd met 25% – aftrekken bij je belastingaangifte. Voor bedrijven geldt dat ze het aftrekbare donatiebedrag met 50% mogen verhogen voor aftrekken van hun aangifte. Als ANBI hoeven wij als stichting geen schenkbelasting te betalen over donaties. Wel zo prettig om te weten dat je bijdrage direct en volledig op de juiste plek terecht komt.

Wij verwerken je gegevens volgens de Wet bescherming persoonsgegevens en vanaf 25 mei 2018 conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). 

We kunnen goede vrienden gebruiken, wilt u de mogelijkheden als Vriend of Partner van Onze Museumhaven eens bespreken, neem dan contact met ons op. Ook als uw een eenmalige Donatie wil doen spreken we graag even met uw. 

Ja ik word donateur


Betaalmethode via automatische Incasso

U machtigt de stichting om het bedrag jaarlijks van uw rekening af te schrijven.

Stichting Behoud Museumhaven Spakenburg
Kiekendief 11
3752 SM Bunschoten-Spakenburg
Nederland
Incassant ID: NL 16ZZZ694919760000

Wij steunen de museumhaven

Omdat het voor de toekomst belangrijk is