Bestuur & RVT

” De museumhaven van Spakenburg is ontegenzeggelijk het meest beeldbepalende gezicht van Spakenburg. Dit erfgoed moet geborgen worden voor de toekomst voor onze kinderen, kleinkinderen en eigenlijk voor heel Nederland.”

Daar zet ik me graag voor in!

Voorzitter

Marc J.F.Schoonebeek

Marc Schoonebeek (Haarlem, 1957) woont met zijn vrouw en kinderen vanaf 1981 op het dorp. Getrouwd met een Spakenburgse en van meet af aan betrokken door familie en vrienden bij de geschiedenis en het hedendaagse leven van Spakenburg met haar karakteristieke beeld van de haven, botters, afslag en dergelijke . Onze kinderen en kleinkinderen voelen zich goed thuis in Spakenburg en aan hun willen wij dit erfgoed kunnen doorgeven en overdragen.

Mijn betrokkenheid ligt vooral in het verenigingsleven en plaatselijke service club. Buiten de plaats wordt ik dan ook bijna altijd aangesproken over dat bijzondere en mooie ‘dorp’ Spakenburg. In de loop der jaren ben ik daar ongewild heel trots op geworden.

Dit voorzitterschap heeft een bijzondere uitdaging om alle betrokkenen te verbinden, maar evenzo belangrijk om de doelstelling voor behoud voor de toekomst ter realiseren.

Neven functies

  1. Commercieel Directeur Ovimex te Deventer
  2. Lid ledenraad KNVB
  3. Voorzitter VV. Spakenburg