Museumhaven Spakenburg - Museumhaven Spakenburg

Aanmoedigingsbijdrage SBMS € 2.000,- voor restauratie BU 32.

Op zaterdag 7 maart is door Zacharias van Diermen namens Stichting Behoud Museumhaven Spakenburg (SBMS) de tweede aanmoedigingsbijdrage overhandigd.
Onder toeziend oog van een aantal vrijwilligers en bestuursleden nam Henk van Dorst, schipper van de in 1894 te Huizen gebouwde botter BU 32, de cheque van € 2.000,- in ontvangst.

In de afgelopen maanden is het achterschip van de BU32 onder handen genomen waarbij verschillende onderdelen zijn vervangen door nieuw eikenhout. De aanmoedigingsbijdrage is een mooie tegemoetkoming in de gemaakte kosten voor deze restauratie.

Henk van Dorst neemt de cheque in ontvangst

Word ook donateur

Voor de Museumhaven van Spakenburg

Bertina Hubertse

Hoe mooi is ons dorp met zijn prachtige haven, dat lijkt soms zo gewoon voor de inwoners, maar dat is het niet. Onze Museumhaven met historische schepen is heel bijzonder en mag nooit verloren gaan. Daarom zou iedereen die zich betrokken voelt bij ons mooie dorp en dat in stand wil houden, donateur moeten worden. Dat kost niet zoveel, maar brengt ontzettend veel op voor nu en in de toekomst. Gewoon doen dus!

Bertina Hubertse

Betrokken inwoner en donateur

Tim Kok

De museumhaven in Spakenburg is een lust voor het oog en geeft een uniek inkijkje in de historie van Spakenburg. Daarom ben ik heel blij te kunnen bijdragen aan het behoud van deze haven. We zouden allemaal te hulp moeten schieten!

Tim Kok

Inwoner en donateur

Hier zijn we mee bezig

Recente Projecten