Museumhaven Spakenburg - Museumhaven Spakenburg

SBMS heeft een eenmalige subsidie van de gemeente Bunschoten ontvangen van 80.000 euro

Beste eigenaar,

Als gevolg van de COVID19 crisis en het daarmee wegvallen van enorm veel inkomsten voor bottereigenaren, heeft SBMS een eenmalige subsidie van de gemeente Bunschoten ontvangen.
Deze subsidie moet helpen bij het in stand houden van de historische bottervloot, maar kent wel een aantal strikte voorwaarden. In de bijlage “COVID19 Steun SBMS” leest u of u in aanmerking komt voor een bijdrage in het kader van COVID19 inkomstenderving, welke voorwaarden SBMS hier aan stelt en hoe het aanvraagproces werkt.

Daarnaast stelt Stichting Behoud Museumhaven Spakenburg opnieuw een aanmoedigingsbijdrage beschikbaar voor onderhoud en/of restauratie van uw schip.
Het bestuur van SBMS wil met de aanmoedigingsbijdrage, die op een aantal punten is gewijzigd, in 2021 opnieuw een concreet gebaar maken naar u als eigenaar en een bijdrage leveren in de onderhoudskosten.

Onder Nieuws “Aanmoedigingsbijdrage 2021 SBMS” leest u of u in aanmerking komt voor de aanmoedigingsbijdrage, welke voorwaarden SBMS hier aan stelt en hoe het aanvraagproces werkt.
We hebben meer structuur aangebracht in het aanvraagproces en door middel van het stroomschema kan vooraf al getoetst worden of u voor één of beide regelingen in aanmerking komt.

Wij zien hopelijk snel uw aanvraag voor één of beide regelingen tegemoet.

Ondersteuning COVID19 download

   COVID19 steun SBMSv1.0RPJ

Aanmoedigingsbijdrage 2021 SBMS download

   Aanmoedigingbijdrage 2021 SBMSv1.0RPJ

Bertina Hubertse

Hoe mooi is ons dorp met zijn prachtige haven, dat lijkt soms zo gewoon voor de inwoners, maar dat is het niet. Onze Museumhaven met historische schepen is heel bijzonder en mag nooit verloren gaan. Daarom zou iedereen die zich betrokken voelt bij ons mooie dorp en dat in stand wil houden, donateur moeten worden. Dat kost niet zoveel, maar brengt ontzettend veel op voor nu en in de toekomst. Gewoon doen dus!

Bertina Hubertse

Betrokken inwoner en donateur

Tim Kok

De museumhaven in Spakenburg is een lust voor het oog en geeft een uniek inkijkje in de historie van Spakenburg. Daarom ben ik heel blij te kunnen bijdragen aan het behoud van deze haven. We zouden allemaal te hulp moeten schieten!

Tim Kok

Inwoner en donateur

Hier zijn we mee bezig

Recente Projecten