Museumhaven Spakenburg - Botters in de schijnwerpers dankzij SALED.

Botters in de schijnwerpers dankzij SALED.

Zaterdagochtend 3 november 2018 overhandigde Stef van Saled LED verlichting weer de strengen ledverlichting (elk van 40m) aan Bram Kok.
SALED sponsort dat ook dit jaar weer en wil hiermee de botters letterlijk in de ‘schijnwerpers’ zetten om zo te helpen aandacht te genereren voor dit unieke culturele erfgoed.

Bram Kok is enthousiast lid van de commissie Marketing en Communicatie van de Stichting Behoud Museumhaven Spakenburg.
Hij verdeelt de lichtstrengen over de schippers. Zij gaan hun botters/kotters in de spotlights zetten nu de donkere dagen weer zijn begonnen.
Sommigen gaan eerst nog de helling op voordat de verlichting in top kan, anderen (in de 'hongdehemel') doen het binnenkort.
De schippers ontvangen elk een vergoeding voor stroomkosten van de SBMS.

Was het Spakenburgse Centrum al weer gezellig versierd, nu wordt ook de Museumhaven weer sfeervol verlicht.
Namens botters en bewoners bedankt SALED, Stef en Bram!
Ze stonden voor deze foto overigens voor het nieuwe informatiebord in de vorm van een botterzwaard, geplaatst op initiatief van de eerder genoemde commissie van de SBMS!) Wist je trouwens dat ook jij de botters kunt steunen? Ga naar: www.museumhavenspakenburg.nl/steunen.