Museumhaven Spakenburg - Aanmoedigingsbijdrage van ruim 16000 euro

Aanmoedigingsbijdrage van ruim 16000 euro

Op zaterdagochtend 14 november is door Bert Hopman namens Stichting Behoud Museumhaven Spakenburg een cheque uitgereikt van ruim 16000 euro aan de schippers van o.a. de botters BU9, BU2, HK8 en de BU210.
 
Deze aanmoedigingsbijdrage is een tegemoetkoming in de te maken kosten ten behoeve van het onderhoud van dit varend erfgoed. Bert, het nieuwe bestuurslid van de stichting,met Marketing en Communicatie in de portefeuille, geeft aan dat de stichting ook in deze moeilijke tijd al het mogelijke doet om de haven van Spakenburg, gevuld met historische schepen te behouden voor de toekomst. Dit is natuurlijk niet mogelijk zonder de hulp van onze sponsors en vrijwilligers.


 
De prachtige haven met haar authentieke botters zijn het kloppende hart van Bunschoten Spakenburg. Alleen met de hulp van de inwoners en liefhebbers van de historische haven en schepen kan het drijvende erfgoed behouden worden, uw hulp en steun is dus zeker nodig. Ga hiervoor naar: https://www.museumhavenspakenburg.nl/nl/steunen/doneren of ga naar https://www.museumhavenspakenburg.nl/nl/vrijwilligers om vrijwilliger te worden.