Museumhaven Spakenburg - VACATURE: coördinator-botter-opstap-plan

VACATURE: coördinator-botter-opstap-plan

Wil jij bijdragen aan het behoud van Museumhaven Spakenburg en haar botters? Kun je goed coördineren, structureren en communiceren? Dan wordt het tijd om eens kennis te komen maken onder het genot van een kopje koffie!
Stichting Behoud Museumhaven Spakenburg (SBMS) heeft enkele jaren geleden het botter -opstap-plan opgestart. Dit als laagdrempelige manier voor lokale mensen en bezoekers om kennis te maken met de
Museumhaven Spakenburg en zijn fenomenale botters!

Het plan loopt al enkele jaren en draagt bij aan de ondersteuning, de promotie en de inkomsten voor de botters. Daarnaast zorgt het voor een levende haven en een levendig Spakenburg! Door het succes van de afgelopen jaren zijn we nu (met het oog op volgend jaar) op zoek naar iemand die de coördinatie op zich neemt om het plan verder te ontwikkelen (in samenwerking met anderen).
Hierbij denken wij aan:
* Betere planning van schuiten en schippers;
* Wekelijkse samenwerking met het VVV en de botter eigenaren;
* Beste beleving bieden aan bezoeker;
* Zorgen voor een gelijkwaardig kwaliteitsaanbod per tocht;
* Soepele processen opzetten voor de samenwerking;
* Marketinguitingen initiëren en uit laten zetten door VVV en SBMS;
* Fungeren als spil tussen het VVV, de bottereigenaren en de beschikbare vrijwilligers (meest overdag).
Als coördinator zorg jij voor een strakke planning en een vlekkeloze samenwerking. De opstapper keert hierdoor met een zo positief mogelijke indruk huiswaarts.
Grijp deze kans om samen met al die andere enthousiaste bottervrijwilligers bij te dragen aan het behoud van de haven, de botters en het nostalgische Spakenburg!
Wij willen investeren in alle enthousiaste mensen die op wat voor manier dan ook willen bijdragen aan het behoud van Museumhaven Spakenburg en haar unieke bottervloot .
Ben je geïnteresseerd of wil je op andere manier je steentje bijdragen? Neem contact op met Bram Kok of mail naar t.a.v. Bram Kok.