Bestuur & RVT

¬†” De museumhaven van Spakenburg vormt het cultuurhistorische hart van deze gemeenschap. Daar zet ik mij voor in zodat mijn dochters en hun kinderen en kleinkinderen dat ook nog kunnen beleven. “

Penningmeester

Wijnand Bonneveld

Wijnand Bonneveld (1975) woont met zijn gezin in een bijzonder gemeentelijk monument in Bunschoten (hun ‘botter op het droge’).

Rond zijn 5e jaar kwam hij voor het eerst met de botters in aanraking toen hij meevoer met Jacob van Diermen op Het Houten Paart, de BU2. Hij vaart nu wekelijks mee op de dinsdagavonden bij de DARP. Eerst op de EB58, en later met de BU28 en zo nu en dan op de EB61

Rond zijn 5e jaar kwam hij voor het eerst met de botters in aanraking toen hij meevoer met Jacob van Diermen op Het Houten Paart, de BU2. Hij vaart nu wekelijks mee op de dinsdagavonden bij de DARP. Eerst op de EB58, en later met de BU28 en zo nu en dan op de EB61 (zwarte zee). Voorheen heeft hij samen met zijn oom met gasten verhuur gevaren, maar dat is tegenwoordig niet meer met zijn werk te combineren.

Wijnand heeft een fiscaal/juridisch achtergrond en is sinds zijn 18e af en aan als vrijwilliger actief geweest bij kerk en sportverenigingen.

Neven functies

  1. Director Corporate Income Tax
    Lumileds (Philips) te Amsterdam

  2. Lid sponsorcommité
    SV. Spakenburg

  3. Vrijwilliger
    op een botter